Kedves régi és új Vásárlóink, Barátaink!
Az elmúlt 25 évben minden Húsvétkor, Karácsonykor, névnapokon, születésnapokon és számtalan alkalommal, amikor meg szerették volna ajándékozni szeretteiket vagy csupán lelküknek, szemüknek, saját boldogságuknak akartak kedvezni, mi ott voltunk Székesfehérvár szívében Önöknek, és a jövőben is ott leszünk.
Csapatunk úgy gondolta, hogy a magunk módján, a saját eszközeinkkel, de megharcolunk a vírussal! Most, amikor nehezebbé vált és nem is olyan fontos az ajándékvásárlás, mint a vírus elleni küzdelem, de emberek maradunk és ilyenkor is szeretnénk örömet szerezni, ajándékozni. Hiszünk benne, és ebben a helyzetben is vágyunk arra, hogy ha szerényebben is, de megünnepeljük a Húsvétot vagy egy számunkra fontos eseményt.
Bármilyen nehéz is most, de mindenképpen jó érzés leülni egy díszesen megterített asztalhoz, ahol láthatjuk, ahogy szeretteink szeme megakad néhány ünnepi apróságon a szépen megterített asztalon, melyek ha egy rövid időre is, de visszacsempészik lelkünkbe a nyugalmat, örömöt. Természetesen ehhez mi kevesek vagyunk, de mindenképpen nagyon sok boldogságot kívánunk Önöknek.
Ebben az időszakban már sok csoda történt, és a tavasz is eljön újra, amikor ismét rengeteg szépséggel találkozunk,
melyeket termékeinkkel még varázslatosabbá tudunk tenni.
Visszafogott örömmel, de annál büszkébben és jó egészséget kívánva szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy megnyitottuk webshop-unkat.
Jó válogatást kívánunk!
A Szezám Ajándékbolt csapata

Egyedi és kézzel készített termékek

Konyhától az irodáig ezernyi terméket találhat meg nálunk, ha minőségi dekorációra vágyik. Kínálatunkat rendszeresen frissítjük, és igyekszünk a hozzánk beérkezett igényekre kiemelt figyelmet fordítani.

100% pénz visszafizetési garancia

A tőlünk vásárolt bontatlan terméket 14 napon belül visszaküldheti, és a vételárat visszafizetjük Önnek.

Kérjük tekintse meg az Általános szerződési feltételeinket.

Ügyfélszolgálat

Magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk mindenben igyekszik segítségére lenni. Bízunk benne, hogy több ezer termékünk közül Ön is megtalálja a tökéletes ajándékot. Kérdéseivel és kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Milyen extra szolgáltatásaink vannak?

Amennyiben szeretne ajándékcsomagot összeállíttatni, a kollégák néhány kérdésének megválaszolása után díszcsomagolásban készítik össze Önnek a termékeket. Az előre lebeszélt napon kiszállítjuk azt.

Célunk

Kínálatunkat úgy válogatjuk össze, hogy igyekszünk a manufaktúrák kínálatából szemezgetni, ezzel is elősegítve a hagyományok megőrzését. Elsősorban természetbarát, kézzel készített, egyedi termékeket kínálunk vásárlóinknak.

Történetünk

Székesfehérvár sétáló utcájában működik az üzletünk immáron 25 éve. Fő profilunk a népművészeti – művészeti dísztárgyak és ajándéktárgyak értékesítése, de számos gyönyörű és praktikus lakásfelszerelést is megtalál kínálatunkban.

Mit tehetünk Önért ?

Ajándékcsomagot szeretne küldeni ?

Kinek? Milyen alkalomra? Mennyi idős az illető? Mi az illető kedvenc színe? Romantikus vagy családi, esetleg üzleti a kapcsolat Önök között? Ön szeretné átadni vagy futárszolgálattal vigyük ki? Kezeljük diszkréten a küldő kilétét vagy tehetünk mellé egy kísérőlevelet? – A fenti kérdésekre kapott válaszok alapján elkészítjük a csomagot, erről fotót is küldünk Önnek és a kért időpontban kézbesítjük.

Céges ünnepségre készülnek ?

Néhány egyszerű kérdés megválaszolását követően általános vagy személyre szabott ajándékcsomagok elkészítését is vállaljuk. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és kollégáink örömmel segítenek Önnek.

Irodájának vagy lakásának dekorációjában szeretne tanácsot ?

Igyekszünk termékeinket úgy összeválogatni, hogy egyszerűen találjon dísztárgyat az adott stílusban és színben. A kristály poharaktól az étkező asztal terítékéig nagyon széles termék-skálával rendelkezünk. Tanácstalan? Semmi baj, mi segítünk megtalálni az igazit.

Ön a titokzatos hódoló ?

A kiválasztott ajándék vagy ajándékcsomag megrendelőjének személyazonosságát kérése szerint titokban tartjuk. Szerezzen romantikus pillanatokat szíve választottjának.

Mit mondtak a vásárlóink rólunk ?